Inici Actualitat La UD Taradell suma un punt a Lliçà en un partit on...

La UD Taradell suma un punt a Lliçà en un partit on podia haver passat de tot

0
COMPARTIR
Foto: Gol.cat

llicaa-udtaradell2013

La U.D. Taradell continua sumant. Aquest diumenge al migdia l’equip taradellenc ha empatat a 1 contra el Lliçà d’Amunt en un partit on després de perdonar, el Taradell ha acabat patint i demanant el xiulet final.

Al primer temps domini altern entre els dos equips en els primers minuts. Sense ocasions clares i només amb algun xut llunyà, cap equip ha aconseguit imposar-se. El més destacat un xut creuat dels locals al minut 18.

A partir de la mitja hora, però, han arribat els millors minuts del Taradell, que ha pogut marcar en diverses ocasions. La més clara al minut 30. El seu xut l’ha rebutjat el porter i Marçal a la mitja volta ha perdonat. Al 38, de nou Marçal, rebia una passada de Canó i no aconseguia batre el porter local.

Foto: Gol.cat
Foto: Gol.cat

A la represa ha continuat la mateixa tònica. Al minut 53 Marçal ha creuat massa la pilota quan arribava en solitari davant del porter. I al 58 ha arribat el 0 a 1. Una recuperació taradellenca ha fet arribar la pilota a Marçal que l’ha passat a la dreta a Canó i aquest ha superat el porter.

Al 63 el mateix jugador quasi marca el 0 a 2, i al 68 una imprecisió defensiva local han estat a punt d’aprofitar-la Pau i Enric. Però el Taradell no ha sentenciat i ho ha pagat. A falta d’un quart d’hora en una falta i amb un rebot molt afortunat, el Lliçà d’Amunt ha empatat. I a partir d’aquí els taradellencs han patit. Al 82 una vaselina massa elevada i una nova ocasió local han estat a punt de fer el 2 a 1. A més, al minut 87 Joan Canó ha estat expulsat i el Taradell ha patit en els últims minuts. Ja en el descompte el Lliçà ha fregat el gol de la victòria.

Gol de Canó (0-1):

 

Gol del Lliçà d’Amunt (1-1):

Ocasió de Marçal:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments