Inici Actualitat Marc Clapés torna a fer podi en ciclocròs, ara a Manlleu

Marc Clapés torna a fer podi en ciclocròs, ara a Manlleu

0
COMPARTIR

marc-clapes-ciclocros

Segon cap de setmana consecutiu amb podi per al taradellenc Marc Clapés. Aquesta vegada ha estat al Trofeu Joan Soler de ciclocròs, a Manlleu, prova puntuable per a la Copa Catalana. Marc Clapés (CX Osona) ha aconseguit la segona posició en la categoria en la categoria Màster 30. També ha estat setè a la classificació general amb un temps d’1 hora 9 minuts i 55 segons.

Aquesta era la quarta prova puntuable i els participants han realitzat un total de 24 quilòmetres al circuit de tres quilòmetres. En el campionat català Clapés ha pujat fins a la quarta posició a falta d’actualitzar aquesta última prova. A Manlleu també hi ha participat el taradellenc Cristian Torres (CX Osona), que ha ocupat 47a posició.  A la general és vintè.

La pròxima prova és aquest pròxim dissabte a Torroella de Montgrí. I diumenge hi ha una altra prova a Sant Celoni.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments