Inici Actualitat El 28 de novembre es farà una prova per recollir roba usada...

El 28 de novembre es farà una prova per recollir roba usada porta a porta

0
COMPARTIR

cartell-recollida-robaTaradell formarà part d’una prova pilot de la Mancomunitat La Plana per recollir roba usada porta a porta. Es portarà a terme el dia 28 de novembre. L’objectiu és evitar que la roba usada es llenci a la fracció dels materials reciclabels i al rebuig, aconseguit-ne el seu aprofitament i evitant que vagi a l’abocador.

Principalment la roba que es recollirà serà roba neta, seca i en bon estat, calçat (lligat pels cordons), roba de la llar (cortines, estovalles…), complements (bosses de mà, maletes, cinturons, corbates, mocadors…) i abrics de pell, entre d’altres.

Aquesta recollida es realitzarà amb un vehicle i personal propi de la Mancomunitat La Plana i es portarà a terme el mes de novembre durant tres dies a partir de les 6 del matí del 28 de novembre.

Per poder fer la recollida es farà una distribució casa per casa, d’unes bosses específiques que s’hauran de deixar lligades davant la porta, el mateix dia de la recollida i abans de l’hora indicada. Si és necessari, també hi haurà l’opció de recollir-ne més a l’Ajuntament, o també d’utilitzar-ne de qualsevol altra tipus.

La roba recollida es seleccionarà en una planta de triatge tèxtil especialitzada i a través d’aquest procés es pot tornar a utilitzar aproximadament el 50% d’aquesta roba. El 40% torna en forma de matèries primeres a la indústria i el 10% restant sol ser destruït si no es pot aprofitar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments