Inici Actualitat Taradell rep un reconeixement pels bons resultats de la recollida selectiva durant...

Taradell rep un reconeixement pels bons resultats de la recollida selectiva durant el 2012

0
COMPARTIR

reconeixement-residu-taradell-2013

En el marc del 3r Fòrum Estratègia Catalana Residu Zero, l’Ajuntament de Taradell va rebre aquest dimarts un reconeixement pels bons resultats obtinguts en la recollida selectiva durant el 2012. L’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, va rebre el guardó que també va reconèixer sis ajuntaments més de la Mancomunitat La Plana: Tona, Folgueroles, Sant Martí de Centelles, Malla, Seva i Santa Eulàlia de Riuprimer.

El reconeixement va ser lliurat pel president de l’Associació Fòrum Estratègia Catalana Residu Zero, Josep Lluís Moner. Durant el 2012 Taradell va fer una recollida selectiva neta (un cop descomptats els impropis) del 75,17%.  Aquí podeu tornar a llegir la notícia de fa unes setmanes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments