Inici Actualitat Som Dones organitza un curs per iniciar-se a l’scrapbooking

Som Dones organitza un curs per iniciar-se a l’scrapbooking

0
COMPARTIR

scrapbookingEl pròxim 25 de novembre comença a Taradell un curs d’iniciació a l’scrapbooking. El taller està organitzat per Som Dones amb l’objectiu de fer creacions originals amb les mans. Les inscripcions ja es poden fer a la botiga de la Margarita Puig, al Passeig Sant Genís 29.

Seran quatre sessions impartides per Marta González els dimarts de 2/4 de 9 a les 10 del vespre al Puntal de Taradell. El cost del taller és de només 15 euros.

L’scrapbooking és un mètode per conservar històries personals i familiars en forma de fotografies, mitjans de comunicació impresos, i records en àlbums decorats. L’scrapbook és el terme anglès per definir un llibre de retalls, és a dir, la tècnica de personalitzar àlbums de fotografies. Consisteix en retallar, enganxar o el collage per crear una composició de memòries i records mitjançant les teves fotografies.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments