Inici Actualitat Ja es pot circular pel Passatge de can Granyent i entorn

Ja es pot circular pel Passatge de can Granyent i entorn

0
COMPARTIR

obres-carrer-granyent-fi

Des d’aquest cap de setmana ja està obert al trànsit la zona de Ca l’Iglesias on s’han fet obres per reparar les peces del terra, ja que es movien. Tot i que en un principi, l’acció més important es feia al Passatge de Can Granyent, al final s’ha portat a terme a tot l’entorn per rejuntar en sec totes les peces.

Els treballs de reforma han consitit en tornar a col·locar les llambordes i rejuntar-les amb un nou material específic per aquestes situacions. Durant aquests els dies d’obres, el trànsit de vehicles havia quedat tallat.

Aprofitant les obres també s’han col·locat unes pilones al passatge de Can Granyent per evitar que hi aparquin els vehicles.

obres-carrer-granyent-fi2

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments