Inici Actualitat Han començat els treballs per reparar el passatge de Can Granyent

Han començat els treballs per reparar el passatge de Can Granyent

0
COMPARTIR
Foto: Miquel Vilardell
Foto: Miquel Vilardell
Foto: Miquel Vilardell

Des d’aquest dilluns han començat els treballs per reformar el Passatge de Can Granyent. Es tracta del carrer amb prioritat per a vianants que hi ha tocant al Centre cultural Costa i Font i que enllaça la zona d’aparcament amb la carretera de Balenyà.

carrer-granyent2Aquest passatge, últimament, presentava un estat de deteriorament significatiu a causa de l’erosió provocada pel pas de vehicles. Sobretot, en els llocs on s’exercia major pressió pel contacte dels pneumàtics o el gir dels cotxes. Aquest fet havia suposat que les peces s’haguessin mogut.

Ja anteriorment s’hi havia fet una acció consistent en rejuntar en sec amb sorra, seguint les indicacions del fabricant. Però amb el pas del temps, la pluja i la neteja viària el rejuntat havia anat desapareixent i les peces s’havien mogut. Els treballs de reforma consisteixen en tornar a col·locar les llambordes i rejuntar-les amb un nou material específic per aquestes situacions.

Durant aquests dies que hi haurà obres, el trànsit per aquesta zona quedarà tallat. Així, els vehicles que accedeixin a la zona de Ca l’Iglesias pel carrer Ramon Pou, hauran de sortir pel carrer Barceloneta.

Foto: Miquel Vilardell
Foto: Miquel Vilardell
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments