Inici Actualitat Dos podis taradellencs al campionat intercomarcal escolar de tennis taula

Dos podis taradellencs al campionat intercomarcal escolar de tennis taula

0
COMPARTIR
podis-campionat-intercomarcal-tennis-taula
Foto: Podis Benjamí i Aleví escolar

Bon començament de temporada al Campionat Intercomarcal Escolar pels tres jugadors de l’Escola del Club Parc d’Esports Taradell. En la competició, celebrada aquest dissabte passat, en categoria benjamí Rubén Llácer va quedar subcampió i només va ser superat per Arnau Pladevall del Vic TT.

En categoria aleví Ian Llácer va acabar amb una molt bona tercera posició. El campió va ser Biel Navio del Vic TT. I en categoria infantil Arnau Fàbregas va quedar en desena posició general i segon a la consolació. Va perdre a vuitens de final, i tot seguit fent la consolació va caure a la final per un ajustat 2-3. El campió va ser Marc Lara del CTT Roda de Ter.

Pel que fa a la Lliga intercomarcal, el TT Mont-rodon va perdre clarament contra el CTT Olot per un 6 a 1. Tot i començar guanyant el primer partit en Rafel Montenegro, no es gaunayar cap més partit. En Jordi Forcada va perdre molt ajustat per 1-3 i en Josep Crusats en va perdre un per 2-3  que podia haver donat el 2n punt als taradellencs. Continuant amb 2 punts, el TT Mont-rodon està a la novena posició només per davant el TT Sant Vicenç.

Aquest dissabte jugarà a casa contra el TT Camprodon, que només porta una victòria més que els locals.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments