Inici Actualitat Tres taradellencs es proclamen campions de la Copa catalana de trial

Tres taradellencs es proclamen campions de la Copa catalana de trial

0
COMPARTIR
bictrial terrassa 2013
Podi benjamí – Foto: Trialsport

Els èxits taradellencs en el món del trial continuen sumant victòries. Aquest diumenge a Terrassa es va disputar l’última prova puntuable de la Copa catalana de trial’13 XP-Up Energy. I ha deixat un balanç de tres campions.

En la categoria benjamí el títol ha estat per Jordi Povedano, però també cal destacar el segon lloc de Jordi Tulleuda. En categoria prebenjamí triomf per Arnau Ricart. En Open verd victòria de Cristòfor Iglesias.

En la prova de Terrasssa Arnau Ricart va confirmar el títol guanyant l’última prova, on el també taradellenc Marc Codina va acabar quart. En benjamins la victòria a la prova va ser per Jordi Tulleuda, seguit per Jordi Povedano, tots dos amb zero penalitzacions. En Open verd Cristófor Iglesias també va dominar la prova, guanyant-la.

Aquí podeu veure més fotos.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments