Inici Actualitat El CP Taradell pateix per derrotar el Bell-lloc

El CP Taradell pateix per derrotar el Bell-lloc

0
COMPARTIR

cptaradell-bell-lloc20132

Nova victòria del Club Patí Taradell de Primera Nacional Catalana. Aquest dissabte l’equip de Taradell va derrotar al Bell-lloc, cinquè classificat, per 4 a 0, però va ser un partit força patit i que es va decidir a la part final.

cptaradell-bell-lloc20133En els primers minuts força igualtat, amb ocasions repartides pels dos equips. La més clara amb empat a 0 va ser per al Bell-lloc al minut 7 que amb Albert Dalmau fora de posició, el mateix porter va aconseguir desviar la bola amb el casc quan ja es cantava gol. Un minut després va arribar l’1 a 0 per als locals. Àlex girant-se a la fronta de l’àrea va superar el porter del Bell-lloc. Aquest jugador va ser el principal protagonista del matx.

Al descans s’hi va arribar amb 1 a 0. Al segon temps va continuar la igualtat i la incertesa davant un marcador tan curt. De fet, la sentència no va arribar fins als últims 5 minuts de partit quan el CP Taradell va sentenciar. Dos gols més d’Àlex i un de Marçal Casadevall van posar el 4 a 0 definitiu.

cptaradell-bell-lloc2013

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments