Inici Actualitat La campanya ‘Signa un Vot per la Independència’ arriba a Taradell diumenge

La campanya ‘Signa un Vot per la Independència’ arriba a Taradell diumenge

0
COMPARTIR

ANCAquest proper diumenge 17 de novembre, coincidint amb la Rupit-Taradell, l’Assemblea de Taradell muntarà una parada de recollida de signatures de la campanya “Signa un Vot per la Independència”. A partir de les 11 del matí hi haurà una parada al Carrer Ramon Pou, vora el Centre Excursionista de Taradell, al punt d’arribada de la Rupit-Taradell.

La parada estarà oberta fins a les 6 de la tarda, gràcies a la col·laboració del Centre Excursionista de Taradell. La campanya s’adreça a tothom que vulgui donar suport a aquesta iniciativa. Així, tothom que vulgui venir a Signar per la Independència ho podrà fer independentment de si es participa o no a la Rupit-Taradell. Per signar caldrà presentar el DNI.

Aquesta campanya fa ús del Dret de Petició (un dret fonamental reconegut per la Constitució i l’Estatut), que permet adrecar-se a les institucions públiques per demanar, en aquest cas, que el Parlament de Catalunya dugui a terme totes les iniciatives polítiques perquè es pugui celebrar, no més tard del 31 de maig de 2014, una consulta democràticament i políticament vinculant en la qual es pregunti als ciutadans de Catalunya si volen, o no, que Catalunya esdevingui un estat independent. En cas que això no sigui possible perquè l’Estat espanyol no ho permeti, ho impedeixi, o dilati la celebració d’una consulta democràtica o unes eleccions plebiscitàries, o no en reconegui els resultats, es demana que aquesta PETICIÓ sigui entesa com una manifestació lliure d’una voluntat favorable (“VOT”) perquè els representants electes del poble de Catalunya declarin la independència de Catalunya, d’acord amb el dret internacional, com a molt tard l’11 de setembre de 2014.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments