Inici Actualitat Un partit de clausura de la Roureda pel llançament d’una llauna

Un partit de clausura de la Roureda pel llançament d’una llauna

0
COMPARTIR
plantilla udtaradell

L’equip de Segona Catalana de la U.D. Taradell haurà de jugar a l’exili aquest dissabte després que la Federació Catalana de Futbol hagi imposat una multa al club pel llançament d’una llauna en el partit d’aquest passat dissabte. Tot i que l’objecte no va impactar en ningú, el càstig ha estat un partit de tancament i una multa de 250 euros al club.

La junta directiva de la U.D. Taradell lamenta l’incident i assegura que no s’ha pogut identificar l’espectador que va fer el llançament.

La U.D. Taradell havia de jugar aquest dissabte a les 4 de la tarda a la Roureda contra el Sant Feliu de Codines. El partit es jugarà a Roda de Ter a les 7 de la tarda, gràcies a la col·laboració del Centre Esportiu Roda i l’Ajuntament de Roda de Ter. A la web de la U.D. Taradell podeu ampliar la notícia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments