Inici Actualitat El Mont-rodon tennis taula present al Torneig de Ripoll

El Mont-rodon tennis taula present al Torneig de Ripoll

0
COMPARTIR

tt-montrodon-jordi-forcadaDos jugadors del TT Mont-rodon van participar aquest dissabte passat al Torneig Ripoll. Oriol Garcia va ser segon de grup a la fase prèvia, i va perdre a 32ens de final contra Quim Puigbò per 0-3. Mentrestant, Jordi Forcada era primer del seu grup, on després de superar els 32ens de final, va caure a 16ens contra Joan Ges Jr del TT Tona per 1-3.

Aquest proper dissabte el TT Mont-rodon juga contra el CTT Olot A a domicili a la 6a jornada de la lliga de la primera divisió intercomarcal. Els dos equips estan empatats a la cua de la classificació amb 2 punts. Per altra banda, els jugadors de l’escola del CPE Taradell participaran aquest dissabte a la primera prova individual del campionat intercomarcal escolar. Els benjamins i alevins jugaran a Roda de Ter, mentre que els infantils ho faran a Vic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments