Inici Actualitat Taradell ofereix un cicle per ajudar a buscar feina i donar eines...

Taradell ofereix un cicle per ajudar a buscar feina i donar eines als joves

0
COMPARTIR

Bàner_Enforma't_oct13Sota el nom “EnForma’t”, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Taradell amb el suport de la Unitat de Joventut de La Mancomunitat La Plana, ofereix un cicle de xerrades i tallers per ajudar a la recerca de feina als joves d’entre 16 i 30 anys.

Les accions formatives són gratuïtes i permetran ampliar coneixements envers el mercat de treball, el seu accés o les eines i recursos més utilitzats. Els tallers es portaran a terme durant els mesos de novembre i desembre a El Puntal.

D’una banda es faran tallers per millorar el currículum, la carta de presentació, com afrontar els processos de selecció, les entrevistes i com buscar feina per internet o com trobar feines de temporada (Nadal). De l’altra, es centraran en estratègies per dissenyar o millorar el propi projecte professional mitjançant les noves tecnologies 2.0 o el coaching. Aquí podeu veure el programa previst, format per quatre cursos.

El primer taller comença es farà el 20 de novembre sota el títol “Vull treballar aquest Nadal” i les inscripcions s’acaben el 15 de novembre i es poden fer a El Puntal.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments