Inici Actualitat Derrota del Mont-rodon tennis taula contra el Borgonyà

Derrota del Mont-rodon tennis taula contra el Borgonyà

0
COMPARTIR

mont-rodon-tennis-taula-josep-crusatsNova derrota del TT Mont-rodon, en aquest cas, contra el Borgonyà. Els visitants, portant la seva millor plantilla, es van imposar tot i que en el primer partit Josep Crusats aconseguia remuntar un 0-2 en contra per donar el primer punt pels locals. Tot seguit els visitants s’emportaven els quatre següents partits per fer-se amb la victòria de l matx, tot i trobar resistència en tot moment.

A partir d’aquí amb el partit ja decidit, Jordi Forcada i Rafel Montenegro aconseguien guanyar els dos partits que quedaven per maquillar una mica el resultat. Cal destacar que en el darrer partit en Rafel va haver de suar per superar 3-2 al seu rival.

Després de cinc jornades i amb la parada a la lliga de dues setmanes amb motiu del pont de Tots Sants i el Torneig de Ripoll la següent setmana, l’equip queda situat a la sisena posició a la classificació. El proper partit de lliga serà el dissabte 16 de novembre a domicili contra el CTT Olot A.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments