Inici Actualitat Derrota de la U.D. Taradell a casa contra el Súria

Derrota de la U.D. Taradell a casa contra el Súria

0
COMPARTIR

udtaradell-suria

La U.D. Taradell va perdre aquest diumenge al migdia contra el Súria per 1 a 3. La primera meitat va decidir el matx, ja que els visitants van aprofitar el seu domini per avançar-se per 0 a 3.

En els primers 45 minuts el Súria va ser millor. Tot i això, la primera oportuntiat va ser per Enric al minut 7 en un xut desviat. Als 10 minuts arribava el 0 a 1 en una passada a l’espai buscant l’esquena de la defensa i el davanter Xavier marcava superant Bobé amb un xut ras i creuat.

udtaradell-suria2La sentència va arribar a la mitja hora de joc. En un minut van arribar dos gols per al Súria. Primer en una centrada per la dreta de l’atac visitant que creuava tota l’àrea i era rematada de cap al segon pal i a plaer. I tot seguit en una gran jugada individual per l’esquerra. El Taradell només va tenir una nova ocasió en una rematada difícil de Marçal que sortia molt elevada per sobre del travesser. Per tant, primera meitat amb domini visitant, que va ser l’equip que va tenir les millors ocasions i el control del matx.

A la segona part, el partit va ser més igualat. Després d’algunes ocasions inicials repartides, als 5 minuts l’àrbitre es va empassar un claríssim penal sobre Enric (veure vídeo). En lloc de senyalar penal va indicar que la falta havia estat fora de l’àrea, equivocant-se. El Súria no va renunciar a l’atac i va tenir algunes oportunitats amb xuts desviats que no van anar entre els tres pals.

Al minut 81 va arribar la millor oportunitat pel Taradell, Kevin girant-se dins l’àrea es treia un gran xut que va ser desviat pel porter del Súria i va acabar tocant el travesser. Quatre minuts més tard, Raul feia l’1 a 3 definitiu amb un gran gol de falta directa. Fins al final, no hi va haver temps per res més.

Gol del Súria (0-3):

Gol de Raul (1-3):

Penal no assenyalat a favor del Taradell:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments