Inici Actualitat El Mont-rodon tennis taula aconsegueix el primer triomf a la lliga

El Mont-rodon tennis taula aconsegueix el primer triomf a la lliga

0
COMPARTIR

Victòria clara del TT Mont-rodon aquest cap de setmana, en el què suposa el primer triomf a la lliga. L’equip taradellenc va guanyar al TT Sant Vicenç per 2 a 5 amb un bon partit per part dels tres jugadors.

El matx es va encarrilar de seguida, ja que només Jaume Conill va perdre contra Jordi Palau per un ajustat 2 a 3. Així, després de disputar-se el partit de dobles, l’equip taradellenc guanyava per 1 a 3. Tot seguit, Jaume Conill s’adjudicava el quart punt que donava el triomf. Els punts els van fer: Rafel Montenegro (2,5), Josep Crusats (1,5) i Jaume Cunill (1).

Amb aquesta victòria l’equip es situa sisè a la classificació sortint de les places de descens a Segona Divisió. La pròxima jornada, aquest dissabte, el TT Mont-rodon juga a casa (Gimnàs de Les Pinediques) contra el TT Borgonyà a partir de 2/4 de 4 de la tarda. L’entrada és lliure per qui vulgui animar l’equip taradellenc.

cpe-tennis-taulaD’altra banda, tres jugadors de l’escola de tennis taula del CPE Taradell van participar aquest dissabte a la primera prova del Circuit Promeses Individual, organitzat per la Federació de Barcelona. Al Nivell F l’Arnau Fàbregas va arribar a vuitens de final després de ser tercer a la fase de grups. Tot i començar perdent dos partits, després en va guanyar dos més per poder-se classificar per les eliminatòries.

Al Nivell G, tant l’Ian com en Rubén Llácer van aconseguir guanyar un partit de grups que els va fer aconseguir la quarta posició i també els assegura el manteniment del nivell. La segona prova del Circuit Promeses serà a finals de novembre Unes setmanes abans es començarà també a competir a l’Intercomarcal Escolar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments