Inici Actualitat L’Esbart Sant Genís de Taradell participa a la Fira de la Tardor...

L’Esbart Sant Genís de Taradell participa a la Fira de la Tardor de Navàs

0
COMPARTIR

esbart-navas-20133

L’Esbart dansaire Sant Genís de Taradell va ser un dels esbarts protagonistes a la Fira de la Tardor de Navàs celebrada aquest cap de setmana. Diumenge al matí va participar en una roda d’esbarts a la plaça major. També hi van participar els esbarts de Gelida, Sant Martí de Sarroca i el mateix Navàs.

Hi van ser presents els grups infantils i juvenils de l’Esbart i es va viure una matinal amb una gran mostra de danses tradicionals catalanes. Aquí podeu veure alguna fotografia de les actuacions de l’esbart taradellenc.

esbart-navas-2013

esbart-navas-20134

esbart-navas-20132

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments