Inici Actualitat La Fundació Vilademany acull una exposició sobre Pilarín Bayés de l’escola Les...

La Fundació Vilademany acull una exposició sobre Pilarín Bayés de l’escola Les Pinediques

0
COMPARTIR

expo-pilarin-pinediques

La sala d’exposicions de la Fundació Vilademany de Taradell acull una petita mostra del treball que l’escola Les Pinediques va fer el curs passat centrat en la figura de la ninotaire Pilarín Bayés.

Cada cicle va aprofundir en un aspecte diferent. Els alumnes d’educació infantil van treballar la part més expressiva i emotiva dels personatges de la il·lustradora vigatana. Els alumnes de cicle inicial van documentar-se a partir dels contes d’en Pau i la Laia i els van explicar i representar plàsticament. Els alumnes de cicle mitjà van treballar la vida de la ninotaire a partir de la seva obra “El circ de la Pilarín”. Finalment, els alumnes de cicle superior van ser els encarregats de documentar-se i donar a conèixer la vida de la Pilarín a la resta de cicles i també van representar plàsticament algunes de les seves obres en gran i petit format utilitzant diferents tècniques plàstiques.

I amb tots aquests treballs es va ambientar el passadís de l’escola com un circ i els personatges en gran format. I tot plegat va ser mostrat i explicat a la mateixa Pilarín el dia que va venir a l’escola. Ara, una part d’aquest treball es pot veure en forma d’exposició a la residència Vilademany.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments