Inici Actualitat El Mont-rodon tennis taula perd ajustadament contra el Sant Hilari

El Mont-rodon tennis taula perd ajustadament contra el Sant Hilari

0
COMPARTIR

tt-montrodonDerrota molt ajustada del TT Mont-rodon en el patit disputat aquest passat dissabte corresponent a la tercera jornada de la lliga intercomarcal. L’equip taradellenc es va avançar guanyant el primer matx, però el Sant Hilari va guanyar els tres següents posant un 1-3 al marcador.

A partir d’aquí va començar la gran remuntada local. Primer Jordi Forcada va guanyar per 3-2 al seu millor i difícil jugador. Tot seguit, Oriol Garcia, a punt de perdre, també va capgirar el seu partit per guanyar-lo per 3-2.  Amb empat a 3, Jaume Cunill va estar a punt de donar la victòria al TT Mont-rodon, però va perdre per un ajustadíssim 2-3.

El partit va ser molt emocionant i llarg, ja que va durar unes tres hores. Aquest proper dissabte l’equip taradellenc es trasllada a Sant Vicenç de Torelló on intentarà assolir la primera victòria.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments