Inici Actualitat El quart duatló del Bandoler arriba diumenge i ja té quasi un...

El quart duatló del Bandoler arriba diumenge i ja té quasi un centenar d’inscrits

0
COMPARTIR
btt-infantil
Duatló infantil del 2012

Últims dies d’inscripcions pel quart Duatló del Bandoler, organitzat pel CET L’Enclusa. Tot i que l’últim dia d’inscripcions és aquest dijous, la prova ja frega el centenar de participants. El principal al·licent d’enguany és que serà un duatló d’alta muntanya amb la pujada al cim de Matagalls.

Les places són limitades i ja hi ha confirmades la presència del campió del món i guanyador de l’edició passada, Francesc Freixer, i el campió d’Europa de raquetes de neu, Gabriel Crosas. A nivell local, també destaca la presència de Marc Clapés, que sempre sol estar en el grup capdavanter, i Jaume Reig. Recordem que completaran 40 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 3.000 metres.

També estan obertes les inscripcions per a la segona edició del duatló infantil. De moment, ja hi ha una vintena d’inscrits i les places són limitades. La prova, que va tenir molt èxit l’any passat, començarà a 2/4 de 10 del matí, un cop donada la sortida al duatló sènior. Hi poden participar nens i nenes de totes les edats fins als 15 anys, distribuïts en diferents edats i amb diferents recorreguts.

El punt neuràlgic de totes les proves serà el bosc del Pujoló.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments