Inici Actualitat La taradellenca Maria Molist crea un joc per fomentar l’estalvi energètic

La taradellenca Maria Molist crea un joc per fomentar l’estalvi energètic

0
COMPARTIR
Una mostra del Joc Engega't

Una mostra del Joc Engega't

Sota el nom “EnGegA’t” ha nascut un joc de taula basat en conscienciar i fomentar l’estalvi energètic. El joc ha estat creat per una taradellenca, Maria Molist, juntament amb Ainhoa Azorín.

Targetes del joc Engega'tEl joc adreçat a persones majors de 14 anys ha estat dissenyant utilitzant materials reciclables. Es basa en un taulell de joc basat amb l’escala de la qualificació energètica de la G a la A. Unes targetes de preguntes, càlcul, paraules tabú sobre temes i conceptes relacionats amb el nostre dia a dia serveixen per escalar a través de la taula a mesura que s’encerten. L’equip guanyador és aquell que en arribar al final compta amb més fitxesenergètiques i, per tant, és el més eficient.

La iniciativa va dirigida a empreses, organismes públics i al públic en general i des d’aquesta setmana ja es pot encarregar el joc a través d’aquest link. També ha iniciat una campanya de micromecenatge a Verkami per qui vulgui fer aportacions econòmiques. Amb els diners obtinguts s’iniciarà el procés de fabricació per disposar d’un estoc per vendre a través de portals ambientals, fires o altres esdeveniments.

El joc pot ser personalitzat per òrgans públics i privats que vulguin fer servir el joc com a eina de formació o sensibilització entre els seus treballadors o ciutadans.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments