Inici Actualitat El CP Taradell goleja el CP Masies de Voltregà i continua líder

El CP Taradell goleja el CP Masies de Voltregà i continua líder

0
COMPARTIR
Marçal Casadevall, jugador del CP Taradell

Marçal Casadevall, jugador del CP TaradellVictòria sense problemes del Club Patí Taradell aquest dissabte a la tarda. L’equip de Taradell va golejar al cuer de la Primera Nacional Catalana, el CP Masies de Voltregà, per un contundent 8 a 0.

La superioritat taradellenca va ser constant durant tot el partit. Tot i que el primer temps es va tancar amb un curt 0 a 2. A la segona meitat el Taradell va acabar d’imposar-se. Els gols els van marcar Albert Benito, Eduard Genís en tres ocasions, Miquel Masoliver dues vegades, Marçal Casadevall i Marc Nuri.

Cal destacar que la pista no estava en gaires bones condicions per patinar i va condicionar el joc dels dos equips.

Amb aquesta quarta victòria el CP Taradell suma quatre victòries i encapçala la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments