Inici Actualitat Victòria sense brillantor de la U.D. Taradell davant del Sant Quirze

Victòria sense brillantor de la U.D. Taradell davant del Sant Quirze

0
COMPARTIR

udtaradell-santquirze

Tres punts més per a la Unió Deportiva Taradell que aquest dissabte va derrotar al Sant Quirze per 2 a 0. Els visitants van dominar el matx i van portar el pes, però no van aprofitar les seves ocasions davant un Taradell molt efectiu davant de porteria.

A la primera meitat els visitants van ser els dominadors clars del joc. Portaven la iniciativa davant d’un Taradell que no va arribar massa i més aviat es treia el domini de sobre com podia. El Sant Quirze va disposar de tres xuts com a ocasions, però la pilota va acabar desviada al lateral de la porteria o mansament a les mans de Nil.

En canvi, el Taradell en la primera i única ocasió va aprofitar per fer l’1 a 0. Kevin va beneficiar-se d’un mal rebuig a la sortida d’un córner per marcar.

udtaradell-santquirze2A la segona meitat, el joc es va igualar més. Els visitants van sortir amb ganes d’empatar, però no van ser tan superiors. Als 7  minuts van tenir la primera ocasió en una centrada per l’esquerra que el davanter no va saber rematar bé de cap. Les ocasions, però, van ser escasses i els minuts es van anar consumint.

Als 28 minuts va arribar la segona ocasió clara pel Sant Quirze, quan una rematada de cap, en una sortida dubitativa de Nil, la va treure amb el cap Raul des de quasi la línia de gol. A la part final el Taradell va aprofitar la desesperació visitant per fer perill. A falta de 5 minuts una centrada per la dreta de Canó va ser el primer avís, tot i que la defensa va resoldre bé la jugada.

Dos minuts més tard, una pilota pentinada de cap per Canó l’engaltava Marçal arribant en velocitat i el porter del Sant Quirze aturava el xut. En la següent jugada, el Sant Quirze va tenir la millor oportunitat en un xut des de l’àrea petita que va sortir fregant el pal.

I ja al minut 94 el Sant Quirze va penjar una falta on havia pujat el seu porter. El rebuig va suposar una pilota recuperada per Raul i des del mig del camp va correr amb la pilota als peus per marcar a plaer el 2 a 0.

Gol de Kevin (1-0):

Gol de Raul (2-0):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments