Inici Actualitat La U.D. Taradell es consolida amb una victòria al camp del San...

La U.D. Taradell es consolida amb una victòria al camp del San Mauro

0
COMPARTIR
plantilla udtaradell

udtaradell2013-14

Segona victòria consecutiva fora de casa de la Unió Deportiva Taradell. En aquesta ocasió, els taradellencs han guanyat 0 a 2 al camp del San Mauro amb dos gols de Xevi Carrillo. El Taradell ja suma deu punts i es consolida a la zona còmode de la classificació.

En els primers minuts el domini ha estat pels locals, davant d’un Taradell que no trobava el seu lloc al camp. Producte d’aquest domini, el San Mauro ha gaudit de tres ocasions claríssimes per marcar, però no les ha aprofitat. A partir de l’equador del primer temps el domini s’ha igualat i el Taradell ha disposat de tres arribades amb molt de perill. Una d’elles amb tres xuts consecutius que ha acabat desviant el porter local. Amb empat a 0 s’ha arribat al descans.

A la represa, el partit s’ha decantat pel cantó taradellenc. Només començar Xevi Carrillo ha rebut una pilota llarga i ha superat el porter amb una impecable vaselina. I sense temps per deixar reaccionar als locals, abans del quart d’hora Carrillo en una altra pilota llarga s’ha plantat davant del porter i l’ha superat fent el 0 a 2.

Aquest avantatge ha estat decisiu, ja que a partir d’aquí el Taradell s’ha sentit molt còmode administrant l’avantatge i no ha permès que els locals disposessin de cap ocasió clara per marcar. En canvi, a la contra podrien haver augmentat el marcador.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments