Inici Actualitat UDC amb els consellers Espadaler i Ortega celebra la festa del militant...

UDC amb els consellers Espadaler i Ortega celebra la festa del militant a Taradell

0
COMPARTIR

festa-udc

Unió Democràtica de Catalunya ha celebrat aquest dissabte a Taradell la segona Festa del militant. Els presents han visitat el poble i han dinat a l’Hotel Rosa.

Entre els presents hi havia la presència destacada de dos consellers, la vicepresidenta i consellera de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, i el conseller d’Interior i osonenc, Ramon Espadaler. No hi ha participat el seu president, Josep Antoni Duran i Lleida.

El president del consell nacional d’UDC, Ramon Espadaler, s’ha referit a la tercera via proposada per Duran i Lleida (a través d’un article a La Vanguardia), dient que no “aigualeix” sinó que “enforteix” el dret a decidir. I que neix d’un rebuig radical a la situació actual en la qual es troba Catalunya. “Aquesta situació ens condueix a la desaparició com a nació”, ha dit per afegir que “neix també d’una voluntat rotunda i radical d’estar al costat de tots els que pensem que Catalunya ha de poder votar i exercir el seu dret a decidir”.

Segons Espadaler, “ens distanciem molt de les interpretacions que volen veure en aquesta proposta que formula Unió a través de Duran i Lleida un intent d’aigualiment del que seria la via independentista. Ans al contrari és un intent rotund d’enfortiment del dret a decidir, d’allò que ens ha d’unir com a país”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments