Inici Actualitat Taradell ja disposa dels plafons amb totes les rutes de bus d’Osona

Taradell ja disposa dels plafons amb totes les rutes de bus d’Osona

0
COMPARTIR

plafons-bus

Les parades de l’autobús a Taradell ja informen de totes les rutes de transport públic d’Osona. Ha estat possible gràcies a les empreses Gaufix, Instal·lacions Taradell, Fisio Taradell, La Nonna Jovita i Autocars Prat, que han col·laborat en el projecte.

plafons-bus3Es tracta d’uns mapes ideats pel taradellenc Adrià Ramírez. Taradell és el primer municipi, després de la presentació a Vic el passat 2 de juliol, que disposa dels plafons. A Taradell s’hi han col·locat quatre plafons de vinil en les diferents parades de l’autobús: la de la rotonda de l’Atlàntida, la de la carretera Viladrau, la del mur del Tint i la de la Madriguera. La parada del Passeig Sant Genís (antiga carpa) també el tindrà ben aviat. Es van col·locar coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

La iniciativa, BusOsona.cat, té un caràcter totalment altruista i sense ànim de lucre amb l’objectiu d’oferir una visió global de l’oferta osonenca en transport públic. El plànol diferencia amb colors les diferents rutes que cinc companyies fan amb les seves parades intermitges. L’objectiu és oferir la màxima informació als usuaris i que totes les marquesines d’Osona disposin dels pafons. També es pot consultar i descarregar a la web www.busosona.cat on s’hi pot trobar una versió “de butxaca”.

El projecte compta amb el suport de l’ONG Promoció del Transport Públic, que es dedica a fer accions i propostes respecte a temes de transport del país. La iniciativa dels plafons està oberta a empreses i particulars que vulguin participar-hi patrocinant plafons als seus pobles. Poden contactar a través del mail info@busosona.cat.

plafons-bus2

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments