Inici Actualitat La desfilada dels botiguers de Taradell recull més de 2.000 euros per...

La desfilada dels botiguers de Taradell recull més de 2.000 euros per la lluita contra el càncer

0
COMPARTIR

desfilada-botiguers-2013

Ple a rebentar al Centre cultural Costa i Font de Taradell per viure en directe la cinquena edició de la desfilada de moda i tendències de tardor que van proposar una catorzena de comerços de l’Agrupació de Botiguers de Taradell (ABT). Hi havia 600 cadires que es van omplir i molta gent va haver de seguir a peu dret les dues hores de desfilada.

Els assistents van gaudir de valent amb les originals desfilades que van proposar els comerços. Totes elles protagonitzades per models no professionals, la majoria taradellencs i taradellenques de totes les edats. Per sobre la passarel·la es va poder veure roba infantil, esportiva, per a joves, senyors i senyores… i per a totes les ocasions. També s’hi van veure propostes de perruqueria i maquillatge, pijames i, fins i tot, aparells de telefonia i informàtica. També es van escenificar les propostes de Tàgim Gimnàs i de l’academia d’idiomes Mellow Yellow.

desfilada-botiguers-20132Els establiments participants eren: Esports Autonell, Rosa Moda, Moda Home-Dona Sellés, Moda infantil Maria Raurell, Merceria creativa La Fantasia, Tagim Gimnàs, Movistar, El Sonall, Rifà Llar, Mellow Yellow, Imma Castany Estilistes, Perruqueria Sole, Perruqueria Dolo Vilardell i Òptica Taradell amb la col·laboració de Carme Camps.

La desfilada va acabar amb una sorpresa. Una posada en escena d’Artús Roca que va interpretar en directe dues cançons de Michael Jackson amb la col·laboració de nens i nenes i de diverses patinadores del municipi.

La desfilada tenia d’entrada un preu de 3 euros. Molta gent, però, va fer donacions més elevades, ja que els diners es destinaven a l’Associació contra el Càncer d’Osona. Es van recollir 2.118 euros en total.

Us mostrem una àmplia galeria de fotos i un petit vídeo d’una part de l’espectacle final:

[shashin type=”albumphotos” id=”18″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments