Inici Actualitat Catorze comerços de Taradell organitzen una desfilada de moda

Catorze comerços de Taradell organitzen una desfilada de moda

0
COMPARTIR

desfilada-moda-cartellL’Agrupació de Botiguers de Taradell (ABT) organitza aquest diumenge a la tarda una desfilada de moda i tendències de tardor. La iniciativa comptarà amb la participació de 14 comerços del municipi que mostraran les seves últimes tendències. Hi haurà propostes estilísitques, de perruqueria, moda esportiva, per a nens i homes i dones, ulleres, complements i maquillatge, entre d’altres.

La desfilada començarà a partir de les 6 de la tarda al Centre cultural Costa i Font. L’entrada tindrà un preu de 3 euros que es destinaran a l’Associació contra el Càncer d’Osona.

Els establiments participants són: Esports Autonell, Rosa Moda, Moda Home-Dona Sellés, Moda infantil Maria Raurell, Merceria creativa La Fantasia, Tagim Gimnàs, Movistar, El Sonall, Rifà Llar, Mellow Yellow, Imma Castany Estilistes, Perruqueria Sole, Perruqueria Dolo Vilardell i Òptica Taradell. Comptaran amb la col·laboració de Carme Camps.

L’última vegada que es va fer una desfilada d’aquests tipus va ser fa 3 anys i inspirada en moda de primavera. Aquí podeu veure un vídeo – resum que vam fer llavors.

 

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments