Inici Actualitat La U.D. Taradell dóna la sorpresa a Tona

La U.D. Taradell dóna la sorpresa a Tona

0
COMPARTIR

tona-udtaradell2013

Victòria de la Unió Deportiva Taradell en el derbi contra el Tona de Segona Catalana. Els taradellencs van guanyar 1 a 2 aquest dissabte, un derbi que feia moltes temporades que no vencien.

A la primera meitat, domini taradellenc. Excepte una ocasió matinera del Tona i un parell de xuts molt desviats, el Taradell va aproximar-se més a la porteria visitant. Així, al minut 20 Canó era objecte de penal i Raul feia el 0 a 1.

El Taradell jugava amb comoditat i en un error defensiu, Carrillo s’avançava al p0rter i feia el 0 a 2 al minut 34. Abans del descans el mateix jugador va xutar massa creuat.

A la represa va canviar el guió i el Tona va passar a dominar.En els primers minuts un xut creuat de Fredi que va desviar Nil a córner i una ocasió claríssima de Mendo xutant per sobre el travesser, van ser els avisos dels locals.

tona-udtaradell20132El Taradell es va dedicar a deixar passar el temps i conservar l’avantatge. El Tona va pressionar molt amb constants córners i faltes, però no estava fi en la finalització. Tot i això, al minut 73 en la jugada menys clara va fer l’1 a 2 amb un xut des de la frontal de l’àrea.

En els últims minuts el Tona va buscar l’empat més amb el cor que amb el cap. L’0casió més clara, a banda d’un parell de xuts que va parar Nil sense problemes, va ser una remtada de cap en un córner que Raul va desviar també amb el cap a córner quan semblava que seria l’empat.

Per cert, la U.D. Taradell ha impugnat el partit contra el San Lorenzo de la setmana passada per alineació indeguda. Els de Terrassa van alinear Campano que arrossegava una sanció de 6 partits de la temporada anterior amb el Can Trias. Només havia complert 3 partits de suspensió.

Gol de Raul (0-1):

Gol de Carrillo (0-2):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments