Inici Actualitat Detingut un jove per agredir una noia durant la Festa Major de...

Detingut un jove per agredir una noia durant la Festa Major de Taradell

0
COMPARTIR

mossosEls Mossos d’Esquadra de Vic han detingut un jove de 18 anys, veí de Manlleu i de nacionalitat marroquina, dues vegades en menys de sis dies, per un presumpte delicte de lesions i un robatori amb força a l’interior d’un vehicle. El primer fet va tenir lloc el dissabte 24 d’agost durant la festa major de Taradell, quan el jove va donar un cop de puny a una noia i li va causar una fractura de mandíbula que va requerir intervenció quirúrgica.

Gràcies a les dades facilitades pels testimonis, els Mossos van detenir el presumpte agressor aquest dimarts, i dimecres el van posar a disposició del jutjat de guàrdia de Vic, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.

El segon fet va tenir lloc el divendres 6 de setembre durant la festa major de Folgueroles, quan el detingut, juntament amb una altra persona, va forçar la porta d’un vehicle i en va sostreure una bossa de mà. Els agents van iniciar una investigació que va acabar amb la detenció de l’home el dijous 12 de setembre. El jove va passar a disposició judicial l’endemà, al jutjat en funcions de guàrdia de Vic, que el va deixar en llibertat amb càrrecs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments