Inici Actualitat El quart Duatló del Bandoler de Taradell pujarà fins al cim de...

El quart Duatló del Bandoler de Taradell pujarà fins al cim de Matagalls

0
COMPARTIR

duatlo bandoler 20125

El cim de Matagalls serà el principal al·licient de la quarta edició del Duatló del Bandoler, organitzat pel CET L’Enclusa. La prova tindrà lloc el 20 d’octubre i d’aquesta manera es convertirà en un duatló d’alta muntanya. Les inscricpions es poden fer des d’aquest divendres 20 de setembre.

En total es completaran 40 quilòmetres amb un desnivell acumulat d’uns 3.000 metres. Enguany hi haurà dos trams en btt i un corrent. Primer de tot es farà un tram de 17 quilòmetres en btt. Després es deixaran les bicis i es correran quasi 13 quilòmetres, per acabar una altra vegada en btt amb quasi 10 quilòmetres més. La prova és puntuable per al circuit de duatlons Terra Endins i és la tercera puntuable.

Cal destacar que per segon any consecutiu també es farà un duatló infantil. I serà el mateix diumenge del duatló sènior. S’aprofitarà mentre la prova sènior es disputa per fer la competició per als més petits de 2/4 de 10 a 11 del matí. Hi haurà les mateixes categories que l’any passat. El punt neuràlgic de tota la logística serà el bosc del Pujoló.

Les inscripcions es tancaran el 17 d’octubre. Les places pel duatló del Bandoler és d’un màxim de 250 inscrits. Aquí podeu veure les notícies de l’any passat del tercer Duatló del Bandoler i de la primera edició del duatló infantil.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments