Inici Actualitat Francesc Freixer guanya el 3r Duatló del Bandoler

Francesc Freixer guanya el 3r Duatló del Bandoler

2
COMPARTIR

El campió del món de duatló de muntanya, l’osonenc Francesc Freixer, va ser el guanyador de la tercera edició del Duatló del Bandoler de Taradell. Freixer no va tenir rival, tot i que a l’inici de la cursa va tenir més dificultats per escapar-se. Al final va fer un temps de 2 hores 4 minuts i 9 segons, tot i que arribava a Taradell en plena pretemporada.

El segon classificat va ser Gabriel Crosas a 9 minuts (2 hores 13 minuts i 14 segons), mentre que tercer va ser el taradellenc Marc Clapés amb un temps de 2 hores 14 minuts i 45 segons. Clapés va ser el primer local.

En l’apartat femení la victòria va ser per Mariona Càtedra amb un temps de 3 hores 6 minuts i 38 segons. En la classificació Sub-23 la victòria va ser per Marc Casanova i en la de Veterà el triomf va ser per Toni Casals. Finalment, en l’apartat Màster la victòria va ser per José Miguel Castillo.

El Duatló del Bandoler tenia el centre neuràlgic a la Plaça de les Eres, on els participants feien el canvi. Primer havien de completar un tram de muntanya de 10 quilòmetres molt exigent amb pujada al cim de l’Enclusa. Després havien de fer 22 quilòmetres amb bicicleta de muntanya i acabaven amb 3 quilòmetres més corrent. La prova va ser especialment dura, ja que en molts moments plovia i el circuit estava totalment moll i enfangat.

En total hi havia inscrits 110 participants, tot i que en van prendre la sortida un total de 102. Us deixem amb una galeria de fotografies de la prova.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Manel
Manel
25 octubre 2012 15:17

Hola Rafa, estem preparant les fotografies que varem fer des de l’organització on lògicament hi surten també les noies, en breu estaran penjades a la web del centre: http://www.cetaradell.net

Salutacions

rafa
rafa
24 octubre 2012 20:36

me parece muy mal q no salga las feminas en ninguna foto, sobre todo mi amiga la mariona.