Inici Actualitat La U.D. Taradell no obté recompensa davant el San Lorenzo

La U.D. Taradell no obté recompensa davant el San Lorenzo

0
COMPARTIR

udtaradell-sanlorenzo20132

Derrota injusta de la Unió Deportiva Taradell davant del San Lorenzo. Els taradellencs han perdut per 0 a 1 aquest dissabte en un partit on sempre han portat la iniciativa del joc. Mentrestant, els visitants només van fer tres xuts a porteria.

A la primera meitat el Taradell ha portat la iniciativa en tot moment. Tot i no tenir ocasions de gol fins al minut 26, els taradellencs portaven el pes del matx. En canvi, el San Lorenzo només rebujtava pilotes i mirava d’aprofitar els rebutjos per construir els atacs. Així, abans de la mitja hora de joc en una pilota penjada, Campano ha punxat la pilota i en segona instància l’ha engaltat fent un autèntic golàs.

Tot i això, el Taradell ha buscat l’empat. Les millors accions han estat un xut de Marçal Sala a les mans del porter i dos xuts creuats de Kevin i Guillem Parés que han sortit massa desviats.

udtaradell-sanlorenzo2013A la represa, s’han vist els millors minuts dels locals. Només sortir una centrada de Canó l’ha rematat amb el cap Marçal Sala i la pilota ha sortit fregant el pal. Més tard, ha estat Canó qui l’ha tingut en un xut ras que ha aturat el porter. Els segons 45 minuts han tornat a evidenciar el domini taradellenc. El San Lorenzo només ha fet un xut a la mitja hora de joc i sense anar entre els tres pals. El San Lorenzo s’ha dedicat a trencar el ritme, ja fos amb faltes o constants protestes i picabaralles.

A l’últim quart d’hora els visitants han jugat amb inferioritat després d’una targeta vermella directa per una entrada a Canó. I s’ha arribat als últims minuts amb el perill rondant la porteria visitant. Però, el Taradell no ha trobat la recompensa i suma la segona derrota a la lliga.

 

Ocasió a l’inici de la segona meitat:

Última ocasió del partit:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments