Inici Actualitat Taradell acollirà un maridatge de vins i xocolates

Taradell acollirà un maridatge de vins i xocolates

0
COMPARTIR

xocolata-i-viUna iniciativa a quatre mans permetrà gaudir a Taradell d’un tast de vins amb maridatge de xocolates. L’acte tindrà lloc el pròxim dijous 26 de setembre a les 8 del vespre i compta amb la participació de Mas Gasala, El Xocolater de Taradell, Caves Mont-Ferrant i Taradell Cultura Digital.

La iniciativa va sorgir de la casa de turisme rural Mas Gasala i l’associació Taradell Cultura Digital (entitat que gestiona www.taradell.com), que tenien ganes d’organitzar alguna activitat. A partir d’aquí es va pensar en un tast de vins amb xocolata i es va demanar la col·laboració d’El Xocolater de Taradell, que ràpidament s’hi va sumar i s’ha encarregat del contingut del tast.

A més, un dels objectius que tenia Taradell Cultura Digital era descobrir nous espais del municipi. Per aquest motiu, el tast es farà a Mas Gasala, casa de turisme rural reformada recentment i que disposa d’un espai-menjador molt adequat per a aquest tipus d’actes.

El tast comptarà amb 4 xocolates i 4 vins i es tancarà amb l’elaboració en directe d’uns postres per part del xocolater, Raül Cegarra. Per aquests postres, també es proposarà un vi o cava a degustar. En tot moment, es comptarà amb un trio musical, format per Coloma Bertran (violí), Marc del Pino (acordió diatònic), i Joan Druguet (contrabaix), que ambientarà el tast.

L’activitat té un preu simbòlic de 10 euros per persona i les places són limitades. Tots els col·laboradors hi participen gratuïtament. Per aquest motiu, els diners obtinguts de les inscripcions es lliuraran a Càritas de Taradell. Les inscripcions es poden fer a la botiga del Xocolater, al passeig Domènec Sert número 1 de Taradell.

gasala3
Menjador de Mas Gasala
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments