Inici Actualitat La U.D. Taradell debuta amb derrota al camp del Manresa

La U.D. Taradell debuta amb derrota al camp del Manresa

0
COMPARTIR
manresa-udtaradell
Foto: CE Manresa

Primer partit de lliga de la Unió Deportiva Taradell en la temporada 2013/14 i primer derrota. Els taradellencs van caure per 3 a 0 al camp del Manresa, en un matx on no van tenir cap opció per a puntuar. Els locals van portar el pes del partit, mentre que el Taradell no va inquietar gens la porteria rival.

El partit ja va començar amb mals auguris per la U.D. Taradell, ja que en els primers minuts un xoc entre el porter Bobé i un davanter manresà va obligar a fer canvis a la porteria. Nil Murfulleda va entrar per situar-se sota els pals. En els primer minuts poques ocasions i molt migcampisme. L’1 a 0 va arribar al minut 26 en un rebot afortunat. Sense temps per pair el contratemps, va arribar el 2 a 0 per al Manresa cinc minuts més tard. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

Al segon temps Ramon Mayo i Ramon Ferrer van moure les peces, però no es va aconseguir més profunditat. El Taradell va continuar sense crear perill i el partit es va anar consumint fins que en el temps de descompte va arribar el 3 a 0 definitiu.

La setmana vinent el Taradell rebrà el San Lorenzo dissabte a la tarda. S’espera recuperar jugadors, ja que alguns dels veterans continuen lesionats o arrosseguen molèsties.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments