Inici Actualitat Els punts més alts de Taradell s’omplen d’estelades

Els punts més alts de Taradell s’omplen d’estelades

0
COMPARTIR
estelada cims enclusa
Foto: Josep Autonell

L’estelada ha estat la gran protagonista aquest diumenge a Taradell. Dues iniciatives han reunit un bon grapat de gent i estelades als dos punts més alts del municipi: el Castell d’en Boix (803 metres d’altitud) i l’Enclusa (867 metres).

A les 12 del migdia s’ha portat a terme la iniciativa “Estelades al cim” per fer onejar estelades als punts més elevats de Catalunya abans de l’Onze de Setembre. L’objectiu era reivindicar les muntanyes en el procés pel dret a decidir. Una setantena de persones, la majoria taradellencs, han pujat fins al Castell d’en Boix. Mentrestant, una seixantena més de taradellencs ho han fet al punt més elevat, l’Enclusa. Recordem que aquests dos punts de forma permanent ja hi tenen una estelada onejant. Aquest diumenge, però, se n’hi han vist moltes més que portaven els participants. Per cert, alguns taradellencs també han participar de la iniciativa pujant a d’altres cims catalans.

M.Vilardell 2533D’altra banda, a la tarda del diumenge la secció jove de l’ANC Taradell havia convocat tothom qui vulgués per anar a canviar l’estelada del Castell d’en Boix. Fa un any s’hi va hissar per primera vegada i amb el pas del temps la que hi havia s’havia estripat i descolorit. L’acte ha comptat amb una gran participació de taradellencs i amb alguns integrants de la Txaranga d’en Toca-sons que hi han posat la música.

M.Vilardell 2549

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments