Inici Actualitat El col·legi Les Pinediques tindrà un espai d’estacionament limitat per a les...

El col·legi Les Pinediques tindrà un espai d’estacionament limitat per a les hores punta

0
COMPARTIR

aparcament-pinediques

Ja han començat els treballs per habilitar un espai de parada temporal per a cotxes davant el col·legi Les Pinediques. Aquest espai està pensat per a les hores punta d’arribada i sortida d’escolars, ja que les places d’aparcament que hi havia fins ara són insuficients.

A més, també servirà per als autobusos que transporten els escolars en alguna de les activitats extraescolars (per exemple cursets de natació) o excursions. Els treballs està previst que estiguin acabats la setmana vinent i a punt per a l’inici del curs escolar el 12 de setembre.

L’espai, amb capacitat per a uns vuit turismes aproximadament, només servirà per aturar-s’hi breument. No serà un espai d’estacionament il·limitat. Es tracta d’una mesura acordada entre l’Ajuntament de Taradell i la direcció el col·legi Les Pinediques, ja que molts pares i mares acompanyen els seus fills en cotxe.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments