Inici Actualitat Taradell torna a sumar per la independència

Taradell torna a sumar per la independència

1
COMPARTIR

Per segon any consecutiu a Taradell es farà un acte unitari previ a la diada de l’11 de setembre i amb l’objectiu de reclamar la independència de Catalunya. Serà aquest divendres a 2/4 de 9 del vespre a la Plaça. De nou, l’acte està convocat conjuntament per Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Solidaritat Catalana per la Independència (SI) i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell.

Si l’any passat es va comptar amb la presència del periodista Vicent Partal, enguany serà un periodista taradellenc, Ramon Serra, qui encapçalarà l’acte. El lema tornarà a ser “Taradell, junts per la independència” i també comptarà amb les actuacions de la Coral Arpa de Taradell i el quartet musical format per Pau Albert, flauta travessera, Oriol Codina, clarinets, Maria Camps, trompeta i trombó, i Dolça Albert, saxofon alt i baríton.

L’acte està oberta a tothom i en cas de pluja es farà al Centre cultural Costa i Font. Aquí podeu llegir la notícia sobre l’acte de l’any passat. També podeu consultar el manifest que es llegirà.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
emprenyat
4 setembre 2013 15:27

Per fi les forces municipals tenen alguna cosa en comú, fer volar coloms… però què hi ha dels problemes de casa, aquests tanquem els ulls i mirem enrere… Ho dic per la guarderia tancada y el famós estudi de la piscina,… Perquè ningu em diu el què em costa cada mes el famós projecte…. que tot plegat sembla que ningú sap ni vol saber… Si no hi ha fonaments, les cases no s’aguanten.