Inici Actualitat La Festa Major 2013 de Taradell tanca les portes amb sardanes i...

La Festa Major 2013 de Taradell tanca les portes amb sardanes i cançó catalana

0
COMPARTIR

L’últim dia de la Festa Major 2013 de Taradell es va tancar aquest dilluns amb dos actes reposats. A causa de l’amenaça de pluja les dues activitats es van fer a l’interior del Centre cultural Costa i Font. Estaven previstes als jardins.

A la tarda es van fer les tradicionals sardanes-berenar. Un dels actes que no falta mai a la Festa Major. Molts taradellencs van participar en l’acte que també oferia entrepans de botifarra. Les sardanes van estar interpretades per la Cobla Lluïsos. (Fotos: Miquel Viardell)

Més tard, l’espai va canviar de fesomia i les cadires van ocupar tota la sala gran del Centre cultural Costa i Font. L’equipament es va omplir a partir de les 8 del vespre per seguir el concert de “4 jutges 4 gats”. Una actuació que s’integrava dins del cicle Concert dels Països Catalans. La formació va interpretar temes de la Nova Cançó en un homenatge als músics d’aquella generació. Per això, es van poder escoltar temes de Lluís Llach, Joan Manuel Serrat o Maria del Mar Bonet. El grup està format per vuit músics catalans i té l’objectiu d’actualitzar el moviment que va marcar el passat català.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments