Inici Actualitat Xocolatada i Mercat del segle XVII per esperar l’arribada d’en Toca-Sons

Xocolatada i Mercat del segle XVII per esperar l’arribada d’en Toca-Sons

0
COMPARTIR

El diumenge de Festa Major ha despertat amb la tradicional xocolatada popular. Enguany s’ha canviat l’ubicació i s’ha fet a La Plaça. Com és habitual, petits i grans han pogut degustar xocolata desfeta acompanyada per coca de forma totalment gratuïta. Un bon esmorzar per agafar forces, ja que hi havia moltes activitats.

A la mateixa hora que començaven a servir-se les primeres tasses de xocolata, s’iniciava una nova edició del Mercat del segle XVII. Ubicat a l’entorn de la Sagrera de Taradell, els visitants (molts en ser diumenge) podien badar entre les paradetes que hi havia instal·lades. Moltes d’elles eren de diferents oficis artesans on s’oferien demostracions en directe, ja fos de l’ofici de ferrer, torner o picapedrer.

Tampoc hi van faltar els passejos amb burro per la zona i una exposició de Josep Font dedicada a il·lustracions sobre els diferents Toca-Sons que han interpretat el bandoler. Els visitants també tenien les portes obertes per visitar el campanar de Taradell i la Torre de Don Carles. I han pogut veure en directe com l’alcalde feia donació de la bandera del municipi a l’agutzil, l’encarregat de preservar la pau a la vila davant l’amenaça d’en Toca-Sons.

Us n’oferim algunes fotografies més a continuació.

[shashin type=”albumphotos” id=”13″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments