Inici Actualitat Una forta tempesta fa suspendre el partit de futbol de Festa Major

Una forta tempesta fa suspendre el partit de futbol de Festa Major

0
COMPARTIR

Una forta tempesta d’uns 10 minuts de durada ha obligat a suspendre el partit de Festa Major de Taradell quan es portaven disputats 30 minuts del primer temps. El fort vent i l’intensa pluja ha fet que els jugadors deixessin el terreny de joc per anar als vestuaris. Tot i que no ha durat molta estona i que el terreny de joc no s’ha arribat a embassar, la majoria de jugadors ja s’havien dutxat i s’ha decidit suspendre el partit.

Fins llavors, el domini del joc havia estat de la Unió Esportiva Vic que ha tingut les millors ocasions de gol. De fet, ha aprofitat una arribada per la banda esquerra per generar el primer gol, en una centrada que ha acabat amb una bona volea que ha superat Nil. A banda d’aquest gol, els vigatans han disposat de dues ocasions més que ha desbaratat Nil amb dues bones intervencions. Més avall us mostrem algunes fotografies del partit.

El partit, però, no ha deixat més detalls al marge del servei d’honor que ha fet la pubilla de Taradell. La nota negativa ha estat que aquest divendres a la matinada uns desconeguts van entrar a l’equipament esportiu i van realitzar una sèrie de pintades a les instal·lacions sense motiu aparent. Segons sembla, es tracta d’una gambirotada. Les pintades, amb esprai negre, s’han fet a les parets del local social, al terra de l’entrada, en una de les porteries, i també a l’entrada dels vestuaris.

[shashin type=”albumphotos” id=”10″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments