Inici Actualitat El Birracrucis de Taradell celebra 15 anys recordant els inicis

El Birracrucis de Taradell celebra 15 anys recordant els inicis

0
COMPARTIR

Taradell va viure aquest divendres al vespre i nit el 15è Birracrucis. La festa del jovent amb la cervesa com a company inseparable va reunir més de 800 persones. Enguany la samarreta era de color negre i commemorava el 15è aniversari d’aquesta iniciativa que va començar de forma espontània a partir d’una vintena de joves del poble.

Per aquest motiu, el pregó del Birracrucis va anar a càrrec de Jordi Marrades, un dels joves que va formar part del primer grup d’organitzadors. Marrades va recordar el primer any de Birracrucis que va comptar amb la participació de 32 joves que van fer una ruta pels bars del poble fent el quinto. I va tenir un emotiu record per a cinc d’ells que “ja no estan entre nosaltres”.

La cercavila va sortir del pavelló de Taradell i va recórrer el centre del poble, encapçalada per una carrossa. La música i la massiva presència de gent van alterar la tranquil·litat del municipi, però no hi va haver cap incident. Cervesa, música, gresca i la tradicional penjada de la samarreta al balcó de l’Ajuntament van ser els trets característics d’aquesta edició del Birracrucis de Taradell.

Aquí us deixem algunes fotos i l’enllaç a la galeria. I abans el vídeo del Birracrucis 2013.

[shashin type=”albumphotos” id=”9″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments