Inici Actualitat Meritxell Morcillo Vivet és la pubilla 2013 de Taradell i Bernat Serdà...

Meritxell Morcillo Vivet és la pubilla 2013 de Taradell i Bernat Serdà fa el pregó de Festa Major

0
COMPARTIR

Taradell ja està plenament de Festa Major. Aquest dimecres al vespre el Centre cultural Costa i Font va acollir l’acte institucional, durant el qual es va escollir la nova pubilla 2013. Es tracta de Meritxell Morcillo Vivet, vinculada a la U.D. Taradell i integrant de la Txaranga d’en Toca-Sons. Substitueix a Aina Altimir.

La sala gran del Centre cultural Costa i Font es va omplir de gom a gom per escoltar el veredicte sobre la nova pubilla. L’acte també va comptar amb el pregó de Festa Major. Enguany anava a càrrec de Bernat Serdà, fill del conegut metge del poble que va néixer fa 100 anys i que durant més de 40 va exercir a Taradell. Bernat Serdà va remmemorar la seva infantesa al poble i la importància dels animals en les tasques diàries als anys 50. Serdà va recordar que va ser un dels fundadors de  la Fira del Caçador i va tenir un record per al seu pare.

L’acte també va comptar amb el brindis d’honor de l’alcalde, Lluís Verdaguer, que va recordar la figura del doctor Serdà com “l’últim metge del poble i un metge que feia de tot”.

Al llarg de la nit hi va haver les actuacions de la Cora L’Arpa de Taradell interpretant tres cançons a l’inici. I de l’Esbart dansaire Sant Genís que amb la música en directe de la Cobla Lluïsos va oferir un nou repertori de balls i danses.

Un cop acabat l’acte del pregó i la pubilla, pels carrers de Taradell es va fer una cercavila nocturna de la recentment constituïda Txaranga d’en Toca-Sons, que va tenir una molt bona rebuda dels taradellencs que no s’ho van voler perdre.

Aquí us deixem una galeria de fotografies de l’acte i la cercavila nocturna.

[shashin type=”albumphotos” id=”5″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments