Inici Actualitat Gimcana gitana, espectacle per als menuts i música, aquest dijous de Festa...

Gimcana gitana, espectacle per als menuts i música, aquest dijous de Festa Major 2013

0
COMPARTIR

La Festa Major 2013 de Taradell ha tingut un primer dia amb actes per a tots els gustos. A primera hora de la tarda s’ha fet la gimcana gitana, organitzada pel Consell de Joventut de Taradell. Hi han participat cinc grups de joves que han hagut de superar diferents proves peculiars. Les primeres tenien el vi i la cervesa com a protagonistes. Més tard, han hagut de superar unes proves de coneixements a l’estil del programa de Cuatro “Lo sabe, no lo sabe”. I més tard, hi ha hagut proves d’habilitat i agilitat.

A mitja tarda a la Plaça de les Eres ha estat el torn per a la mainada i pels pares i mares. S’hi feia l’espectacle familiar “Les enfants” on un grup de cinc militars francesos han animat la tarda. L’espectacle tenia la peculiaritat que era itinerant i ha baixat pel carrer de la Vila fins a la Plaça per després tornar a pujar pel passeig Domènec Sert. Un canó amb rodes i uns soldats una mica babaus han generat moltes rialles entre el nombrós públic que els ha seguit.

I també a mitja tarda a la Residència Vilademany hi ha hagut música. Els integrants de la Coral Vilademany han interpretat el concert “Ventall de cançons” a l’aire lliure, fent participar el públic.

Foto: Miquel Vilardell

Us deixem una galeria d’imatges de totes les activitats.

 

[shashin type=”albumphotos” id=”6″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments