Inici Actualitat Una cercavila pel poble com a novetat després de l’acte del pregó...

Una cercavila pel poble com a novetat després de l’acte del pregó i la pubilla

0
COMPARTIR

Aquest dimecres al vespre tindrà lloc l’acte institucional de la Festa Major de Taradell 2013. I a banda de fer-ho amb la lectura del pregó i l’elecció de la pubilla, l’acte tindrà com a complement que es tancarà amb una cercavila pels carrers del poble, que forma part dels actes organitzats per la comissió de la Festa d’en Toca-Sons. Anirà a càrrec de la Txaranga d’en Toca-Sons, una iniciativa sorgida el 2012 amb la voluntat de generar animació i gresca.

La Txaranga es va constituir el 2012 amb la participació a la Marxa del Pacte dels Vigatans de Vic. A partir d’aquí ha anat completant la seva constitució amb la incorporació de nous integrants i ha participat en diverses cercaviles i actes del poble. Actualment, són una quinzena de joves taradellencs. La formació, basada en el so de les gralles i els timbals, està oberta a qui vulgui formar-ne part. El seu únic objectiu és oferir diversió i animació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments