Inici Actualitat La caminada i el Torneig mixte futbol sala enceten els actes populars...

La caminada i el Torneig mixte futbol sala enceten els actes populars de la Festa Major 2013

0
COMPARTIR

Aquest diumenge van tenir lloc els dos actes de la Festa Major 2013 de Taradell més matiners. A primera hora del matí es va fer la tradicional caminada popular amb sortida des de la Plaça de les Eres. Els participants van ser guiats per membres del Centre Excursionista Taradell.

També amb un aire esportiu durant tot el diumenge es va disputar la quarta edició de les 12  hores de futbol sala mixte. L’activitat, organitzada pel Consell de Joventut de Taradell, va comptar amb un total de 8 equips. La competició es va disputar al camp de futbol de la Roureda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments