Inici Actualitat Gottic Teatre presenta l’obra “El més feliç dels tres” per Festa Major

Gottic Teatre presenta l’obra “El més feliç dels tres” per Festa Major

0
COMPARTIR

El teatre sempre té un espai per la Festa Major de Taradell. Aquest any Gottic Teatre posarà en escena l’obra “El més feliç dels tres” d’Èugene Labiche. La representació es podrà veure en dues ocasions. La primera serà aquest pròxim dimarts 20 d’agost a les 7 de la tarda i tindrà l’al·licient que al final es farà un reconeixement al taradellenc Joan Casanovas per commemorar el centenari del seu naixement.

La segona posada en escena serà el dissabte 24 d’agost a les 9 del vespre al Centre cultural Costa i Font. La direcció de l’obra va a càrrec de Magí Reig i Jordi Recoder. L’obra amb la interacció de vuit personatges és una caricatura de la burgesia francesa del segle XIX a través del vodevil. Destaca pels tocs d’humor a través de les aventures i desventures de la classe alta francesa, només preocupada pels diners i les seves relacions sentimentals.

La venda anticipada d’entrades serà els dies 16 i 19 d’agost de 6 a 2/4 de 8 de la tarda al mateix centre cultural.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments