Inici Actualitat Aquests són els talls de trànsit als carrers durant la Festa Major...

Aquests són els talls de trànsit als carrers durant la Festa Major de Taradell

0
COMPARTIR

Protecció Civil de Taradell muntarà diferents dispositius durant els actes de la Festa Major 2013 amb l’objectiu de prevenir la seguretat dels assistents. Com cada any, es preveu que hi hagi talls de trànsit que afectaran al nucli urbà.

El cos de Protecció Civil té previst els següents talls:

Dimecres 21 d’Agost, amb motiu de la sortida d’autoritats de l’Ajuntament, entre les 21:30h i les 22h es tallarà la carretera de Balenyà des del carrer Catalunya fins a davant de la mateixa casa de la Vila.

Dijous 22 d’Agost, amb motiu de l’acte infantil ”Les enfants”, a partir de les 18 hores es faran talls intermitents a diferents carrers del centre de la població.

Continuant amb el mateix dia, entre les 21:00h i les 24:00h, amb motiu de la caminada teatralitzada, es tallarà el trànsit al carrer Sant Sebastià des de la Plaça de les Eres direcció a la Plaça de Santa Llúcia. Igualment quedaran tallats la Plaça de Santa Llúcia i d’en Gili, el carrer de l’Església, La Plaça (intermitentment), carrer Vilanova, carrer de Vic i el pont del Vapor. A part de no poder circular, a partir de les 18 hores, tampoc es podrà aparcar als mateixos carrers.

Divendres 23 d’Agost, amb motiu de la Festa de l’Escuma, a partir de les 11 del matí fins a les 2 del migdia, es tallarà l’accés al poble per la Plaça.

– Finalment, diumenge, 25 d’Agost el poble es tallarà en dues ocasions. En primer lloc, a les 9 del matí es tallarà el sector de la Plaça amb motiu de la xocolatada, a les 10 del mati es tallarà la totalitat del poble per la celebració de la Cadena Humana i la cercavila de Gegants.

A la tarda, amb motiu de la Festa d’en Toca-Sons, es restringirà el trànsit al poble a partir de les 5 de la tarda, fins a les 9 del vespre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments