Inici Actualitat La Festa Jove de Taradell 2013 programa tres dies de música i...

La Festa Jove de Taradell 2013 programa tres dies de música i activitats lúdiques

0
COMPARTIR

El Consell de Joventut de Taradell seguirà la mateixa línia dels últims anys i, a banda de centralitzar l’activitat musical al segon Pujoló, ha organitzat activitats paral·leles a la Festa Major. És a dir, es tornaran a fer les 12 hores del Torneig de futbol sala mixte el 18 d’agost, i la Gimcana Gitana (16h) i el Carnaval d’estiu (22h) el 22 d’agost.

De fet, el 22 d’agost obrirà el primer dia dels tres que hi haurà música i concerts al Segon Pujoló. A les 10 de la nit començarà el Carnaval d’estiu amb batucada. Més tard, hi haurà els Punxa discos (PD) Skuival i L’Mark. Com és habitual hi haurà dos espais: el central amb els concerts i l’espai per a música més alternativa. En aquest segon espai dijous es dedicarà a Acid i Techno amb Peter Aguilera, Dj Black Sky, Silviu, Rulo Aka John Stone i Saro.

El divendres 23 d’agost hi haurà tres actuacions a l’escenari principal: la retornada formació de Santa Eugènia de Berga Okupats; la jove formació lleidatana Möndo Loco amb una barreja de rumba i ska; i Tapeo Sound System (format pels peculiars músics Mari Brizard, Vino Bravo, Georgeovich Smirnoff, Miguelin Trnakimazin, Kiki Lameti i Joselito Escobillas) que combinen èxits de diverses èpoques i estils amb un ambient molt festiu. Tancarà l’escenari el PD Barni. A l’escenari alternatiu hi haurà electro i breakbeat amb Marketus vs Left, Aldj, Mistress Virgyn, Muchnik i Rulo.

El dissabte 24 d’agost serà el torn per a Flying Frogs, el grup de hardcore i punk melòdic de Torelló (nascut l’estiu de 2011) que aquest juliol ha editat el seu segon àlbum “Come fly with us”. Més tard, actuarà Apostasia un grup francès de black metal amb un gran ritme de bateria i guitarres que ha tret un disc “Martyrs of God”. I tancarà l’actuació del grup Raska de Sant Esteve de Palautordera amb pinzellades d’ska, reggae, rumba… i ritmes totalment festius i de reivindicació social. L’escenari clourà amb Dj Uriolix.

Mentrestant a l’espai alternatiu serà el torn per la Toxic night hardtek amb Pepe, Teiax vs Alex, Largo, Treze i Otto.

Aquí us deixem alguns vídeos de les formacions que actuaran perquè veieu el seu estil:

Flying frogs:

Raska:

Okupats:

Möndo Loco:

Tapeo Sound System:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments